Søgning og udvælgelse af de rigtige medarbejdere er en tillidssag. Griffins gør vores yderste for at leve op til høje diskretionskrav og loyalitet over for såvel vores kunder og som vores kandidater.

I Griffins arbejder vi med tre hovedområder inden for ansættelser:

  • Search eller ”head hunting” som det populært hedder, hvor jeg målrettet finder den rigtige kandidat til jobbet, uanset om kandidaten er i job eller ledig.
  • Selection eller ”rekruttering” på godt dansk. Her slås stillingen op, både på hjemmesiden og i udvalgte jobportaler.
  • Interim eller midlertidige ansættelser. Her kombineres ovennævnte ydelser og løser opgaven enten ved midlertidige ansættelser eller ved vha. professionelle interim-ansatte.

Det bedste resultat opnås, når konsulenten og virksomheden har analyseret præcist, hvad der ønskes af den perfekte kandidat, samt hvad der kræves af virksomheden. Derfor gør Griffins ekstra meget ud af at sikre god indsigt i virksomheden såvel som i de kandidater, som præsenteres for virksomheden. Kun de bedst kvalificerede kandidater kommer til den endelige samtale!

For at sikre en høj kvalitet i valget af den rigtige kandidat, tilbyder Griffins at udarbejde tests på kandidaterne, der kommer til samtale. Sammen med de øvrige indsatser i processen, giver tests den makimale sikkerhed for det perfekte match både på kort sigt og i årene fremover.