Om virksomheden

Griffins er bygget på mange års erfaring indenfor virksomhedsledelse af små og store virksomheder. Lars K. Larsen og Torben Ellegaard har hele vores karriere arbejdet med ledelse og virksomhedsudvikling, så vi kender værdien af at have kompetente medarbejdere. Griffins har dyb forretningsforståelse og udvælgelse af kandidater, er kandidatens forståelse for at resultater skal indfries bl.a. en af de afgørende elementer for udvælgelsen.

Griffins mission: At sikre det bedste match mellem virksomhed, ledelse og kandidaterne. At være den part der vejleder både virksomhed og kandidater professionelt.

 

 

Lars K. Larsen, Indehaver

Min mission er at hjælpe virksomhedens ledelse med at sammensætte det bedst mulige team til opnåelse af ledelsens målsætninger. Jeg arbejder både med rekruttering, rådgivning af virksomhedsledere og bestyrelsesarbejde. Denne kombination giver god indsigt i ledelsens behov. Min baggrund som ingeniør kombineret med HD i ledelse, samt mere end 25 års erhvervserfaring, de fleste som leder, giver mig den nødvendige viden om hvad der kræves af ledere og eksperter. Hos kandidater har jeg fokus på kompetencer, både de faglige og de menneskelige, da alle medarbejdere uanset hvor de er i organisationen skal have den rette balance mellem faglighed og personlighed. Det er denne balance vi i Griffins sikrer gennem vores arbejde.

Kontakt Lars K. Larsen : +45 22284668